901 88 978

Personvern- og coockies erklæring

Sist endret: 19.12 2018

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen  av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi inn opplysninger om de enkelte nettsidene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord du henviste til nettstedet,og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".


Denne personvernerklæringen omhandler hvordan G-takst samler inn og behandler personopplysninger i vårt daglige virke, dette gjelder både generelt, samt via våre nettsider og sosiale medier.

G-takst er ansvarlig for behandlingen og kan kontaktes ved spørsmål.

1. Personopplysninger som behandles

G-takst samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Informasjon som innhentes:

·  Fornavn

·  Etternavn

·  E-post adresse

. Din IP adresse

2. Hvordan informasjon innhentes?

Vi samler Enhets Informasjon ved hjelp av følgendeteknologier:

-"Cookies" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen,og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.

-"Loggfiler" -sporhandlinger som skjer på nettstedet, og samler inndata, inkludert din IP-adresse, nettlesertype,Internett-leverandør, henvisning/ utgangssider og dato / klokkeslett.

-"Web beacons", "tags" og"pixels" er elektroniskefiler som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer pånettstedet.

Itillegg når du kontakter oss eller forsøk å kontakte oss via kontaktskjema, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, e-postadresse og telefonnummer. Vi henviser til denne informasjonen som"Kontaktinformasjon".
Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, snakker vi både om Enhetsinformasjon og Kontaktinformasjon.

3. Formålet med informasjonen som innhentes

Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne kontakte deg etter at du har sendt oss en beskjed via kontaktskjema på vår nettside, samt å bruke dine personlige opplysninger til å gi deg målrettede annonser eller markedsførings kommunikasjon som vi mener kan være av interesse for deg

Vibruker Device Information som vi samler for å hjelpe oss med å skjerme formulig risiko og svindel (spesielt din IP-adresse) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt(for eksempel ved å generere analyserom hvordan våre kunder blar og interagerer med Nettstedet, og å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

4. Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon vi innhenter lagres i:
Databasen til Webflow.com som er vårt webhotell.

Addthis, dersom du velger å dele G-takst på sosiale media.

5. Hvordan slettes opplysningene?

Opplysninger oppbevares i systemene så lenge de er oppdaterte, og det er relevant å beholde dem. Det rettslige grunnlaget for slik behandling er Personopplysningsloven § 8.a (jfr. EUs personvernforordning § 6.1b).

6. Utlevering av informasjon til tredjepart?

Vi deler dine personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor.  Vi bruker GoogleAnalytics, Google Webmaster tools og AddThis til å hjelpe oss med å forstå hvordan våre kunder bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her:https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/.Du kan også velge bort GoogleAnalytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Dufinner mer informasjon her: http://www.youronlinechoices.com/nor/

Og omAddThis: https://www.addthis.com/privacy/

https://www.addthis.com/privacy/privacy-policy/

Tilslutt kan vi også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldendelover og forskrifter, svare på stævning, søknadserklæring eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller ellers beskytte våre rettigheter.

7. Målrettede annonser

Som beskrevet ovenfor bruker vi dine personlige opplysninger til å gi deg målrettede annonser eller markedsførings kommunikasjon som vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke nettverksannonseringsinitiativets ("NAI")pedagogiske side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Dukan velge bort målrettet annonsering ved å bruke linkene under:

- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

-Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

-Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

 
I tillegg kan du melde deg av noen av disse tjenestene ved å besøke DigitalAdvertising Alliances utvalgt portal på: http://optout.aboutads.info/. Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vårt nettsteds datainnsamling og bruker praksis når vi ser et sporingssignal fra din nettleser.

8. Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at G-takst ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

9. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere vår personvernerklæring når dette er nødvendig.En oppdatert versjon personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på vår nettside.

10. Kontaktinformasjon

Firmanavn: G-takst AS

Kontaktperson: Thomas Gallefos

Adresse: Langårdveien 23, 3715 Skien
Telefon: +47 901 88 978
E-post: skade@g-takst.no

Kontakt

G-takst AS

Langårdveien 23,

3716 Skien

E-post: skade@g-takst.no

G-takst qr kode
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.